UKS Akademia Piłkarska

Uczniowski Klub Sportowy Ostrów Mazowiecka.

Forte

POLITYKA PRYWATNOŚCI

zgodna z RODO

 

W związku ze zmianą przepisów dotyczących ochrony danych osobowych i rozpoczęciem stosowania od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) „RODO” informujemy, że:

Administratorem danych osobowych jest Uczniowski Klub Sportowy Akademia Piłkarska Ostrów Mazowiecka reprezentowana przez Pawła Skarpetowskiego z siedzibą w Ostrowii Mazowieckiej przy ul. Trębickiego 10, 07-300 Ostrów Mazowiecka, NIP 7591740429.

Dane kontaktowe: 503 368 390.

  1. Dane osobowe Członków Stowarzyszenia i Zawodników takie jak wizerunek uwieczniony na zdjęciach podczas treningów, sparingów i meczów mogą zostać wykorzystane w celach marketingowych tj. umieszczenie zdjęć na portalach społecznościowych Facebook: Akademia-Piłkarska-Ostrów-Mazowiecka, Youtube: UKS Akademia Piłarska oraz stronie internetowej; www.apostrowmazowiecka.pl .
  2. Członkom stowarzyszenia przysługuje prawo dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawie wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawie do przenoszenia danych, a także prawie cofnięcia udzielonej zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  3. W przypadku wątpliwości związanych z przetwarzanie danych osobowych każda osoba może zwrócić się do Akademii Piłkarskiej z prośbą o udzielenie informacji. Niezależnie od powyższego każdemu przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

UKS AP Oświadczenie

UKS AP Ostrów Mazowiecka Polityka prywatności zgodna z RODO

Copyright © 2016-2018 - UKS Akademia Piłkarska